گروهي از زبدهترين آشپزها به همراه سرآشپزهاي جوان تايواني در اين کمپين که با همکاري سازمان فرهنگي و اقتصادي تايوان در 18 ماه مه در توکيو برگزار خواهد شد، شرکت ميکنند و مجموعه کاملي از غذاهاي سنتي مردم تايوان را طبخ خواهند کرد.
مقامات سازمان گردشگري تايوان هدف اصلي از برگزاري اين کمپين را ارتقاي روابط گردشگري دو کشور و افزايش تبادل گردشگر به صورت دوطرفه تا 3 ميليون نفر در سال اعلام کردند.
به گزارش ميراث آريا، آمارها نشان ميدهد پس از سونامي و زلزله 11 مارس سال گذشته و روانه شدن ساکنان بخشهاي شمالي ژاپن به ديگر مناطق، جاذبههاي تايوان بيشتر مورد توجه ژاپنيها قرار گرفت و موجب سفر نزديک به يک ميليون و 300 هزار گردشگر ژاپني به تايوان شد.
ب/109
انتهای پیام/